<a rel="cc:attributionURL" href="http://www.flickr.com/photos/theogeo/">Lindsey Turner</a> / <a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by/2.0/deed.en">cc</a>
Vitamīnu "bumba" veselībai un imunitātei - bērzu sulas ar garšīgām piedevām!
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 lbērzu sula upeņu zariņi citrona miziņa rozīnes1 ĒKcukurs

Pagatavošana

1

Sulas drusku ieraudzē, lai pastāv vaļējā burkā aptuveni 3 dienas. Pēc tam litram sulu pievieno apmēram 1 ēdamkaroti cukura, citrona miziņu, upeņu zariņus, rozīnes. Visu salej pudelē ar cieši aizskrūvējamu vāku.

2

Dzērienam ļauj nedaudz ievilkties. Ja ir tumša un vēsa vieta, kur šo dzērienu glabāt, var turēt pat vairākus mēnešus.

Vasarā var dzert kā limonādi – super dzirkstošas, saldskābas.

Iesūtīja: Mia

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!