Foto: Shutterstock
Biešu, burkānu un tomātu salāti ir izcili kā piedeva pie jebkura ēdiena, kā arī sagatave zupai. Atliek ielikt katlā, piebērt kubiņos sagrieztus kartupeļus un vārīt līdz kartupeļi mīksti.
40Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 kgbietes1 kgburkāni1 kgsīpoli1 kgtomāti200 gcukurs2 gab.ķiploki zaļumi2 TKsāls0.5 TKmalti pipari

Pagatavošana

1

Bietes novāra, nomizo un sarīvē uz sakņu rīves.

2

Nomizotus burkānus sarīvē uz sakņu rīves un apcep kopā ar sakapātiem sīpoliem.

3

Tomātus applaucē, novelk miziņas un sasmalcina.

4

Visu liek katlā, pieber sasmalcinātas dilles, pētersīļus, pielej eļļu un sautē apmēram 10 minūtes.

5

Tad pieber cukuru, sāli, piparus un ar ķiploku spiedi piespiež ķiplokus.

6

Pasautē vēl 3-5 minūtes. Karstu pilda burkās un aizvāko.

Iesūtīja: emine

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!