40Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgbietes1 kgburkāni1 kgsīpoli1 kgtomāti200 gcukurs2 gab.ķiploki zaļumi2 TKsāls0.5 TKmalti pipari
Pagatavošana
1
Bietes novāra, nomizo un sarīvē uz sakņu rīves.
2
Nomizotus burkānus sarīvē uz sakņu rīves un apcep kopā ar sakapātiem sīpoliem.
3
Tomātus applaucē, novelk miziņas un sasmalcina.
4
Visu liek katlā, pieber sasmalcinātas dilles, pētersīļus, pielej eļļu un sautē apmēram 10 minūtes.
5
Tad pieber cukuru, sāli, piparus un ar ķiploku spiedi piespiež ķiplokus.
6
Pasautē vēl 3-5 minūtes. Karstu pilda burkās un aizvāko.
Iesūtīja: emine
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit