Foto: Shutterstock
Biešu - ķiploku salāti ar valriekstiem un majonēzi – pagatavojami piecās minūtēs.
5Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

2 rīvētas vārītas bietes5 valrieksti3 ķiploka daiviņas pēc garšassāls1 ĒKcitronu sula majonēze

Pagatavošana

1

Bietes liek bļodiņā. Pievieno nomizotus, sīki sakapātus ķiplokus un nevienāda lieluma gabaliņos sadrupinātus valriekstus.

2

Pieliek sāli, pārslaka ar citronu sulu, pievieno majonēzi un samaisa.

3

Padoms: majonēzi vari aizstāt ar liesāku mērci, ko var pagatavot, sekojot šai receptei.

Lai labi garšo!

Iesūtīja: inet_

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!