40Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
svaigas bietes cūkgaļas lāpstiņa1 sīpols kāposts kartupeļi lauru lapa sāls garšvielas etiķis krējums2 burkāni
Pagatavošana
1
Liek katlā cūkgaļas lāpstiņu, noputo, pievieno veselu sīpolu, piparus, lauru lapu, sāli un citas garšvielas (Santa Maria garšvielas borščam).
2
Sagriež smalkos salmiņos svaigas bietes un burkānus, nedaudz kāpostu. Liek klāt katlā, un vāra līdz viss ir gandrīz mīksts.
3
Izvelk no katla lāpstiņu un sīpolu, sagriež gaļu gabaliņos, pieliek sagrieztus kartupeļus, vāra līdz kartupeļi mīksti un zupa gatava.
4
Zupas šķīvī lej mazliet etiķi, krējumu.
Iesūtīja: minkinja
VakariņasVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBietesBurkāniCūkgaļas lāpstiņaEtiķisGaršvielas un garšaugiKartupeļiKāpostiSkābais krējumsGaļas zupasviegliSīpoliIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit