borščs biešu zupa
Foto: Shutterstock
Biešu zupa ar svaigu kāpostu un cūkgaļas lāpstiņu ģimenes vakariņu galdam.
40Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

svaigas bietes cūkgaļas lāpstiņa1 sīpols kāposts kartupeļi lauru lapa sāls garšvielas etiķis krējums2 burkāni

Pagatavošana

1

Liek katlā cūkgaļas lāpstiņu, noputo, pievieno veselu sīpolu, piparus, lauru lapu, sāli un citas garšvielas (Santa Maria garšvielas borščam).

2

Sagriež smalkos salmiņos svaigas bietes un burkānus, nedaudz kāpostu. Liek klāt katlā, un vāra līdz viss ir gandrīz mīksts.

3

Izvelk no katla lāpstiņu un sīpolu, sagriež gaļu gabaliņos, pieliek sagrieztus kartupeļus, vāra līdz kartupeļi mīksti un zupa gatava.

4

Zupas šķīvī lej mazliet etiķi, krējumu.

Iesūtīja: minkinja

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!