45Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 5
200 gšampinjoni1 gab.sīpols30 gmargarīns3 ĒKmilti750 gpiens3 ĒKkrējums sāls pipari
Pagatavošana
1
Šampinjonus sagriež šķēlītēs, sīpolu - kubikveida gabaliņos un visu apcep margarīnā.
2
Pieber miltus, pielej pienu un labi izmaisa.
3
Garšas uzlabošanai pievieno sāli un piparus.
4
Zupu pasniedz ar krējumu.
5
Pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem.
Iesūtīja: VecPoga
PusdienasVakariņasGrūtnieces ēdienkarteĒdieni bērniemĒdieni veģetāriešiemĀrstnieciskais uztursPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasMargarīnsMiltiPiensPipariSkābais krējumsŠampinjoniSēņu zupasBiezzupas un krēmzupasviegliSīpoliIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit