30Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
2 gab.paciņas Valmieras vājpiena biezpiena1 gab.paciņa pilnpiena biezpiena5 ĒKmanna5 ĒKcukurs1 TKvaniļas cukurs šķipsnasāls2 gab.olas piens
Pagatavošana
1
Visas sastāvdaļas sakuļ ar pienu, līdz veidojas masa apmēram laba lauku krējuma biezumā.
2
Lej ietaukotā veidnē, veidni liek karstā cepeškrāsnī, cep ~20 minūtes, līdz virspuse kļūst gaiši brūna.
3
Izņem no krāsns, atdzesē (obligāti, citādi nevarēs sagriezt), griež un pasniedz.
Iesūtīja:
BrokastisLaunagsGrūtnieces ēdienkarteĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni bērniemĒdieni veģetāriešiemĀrstnieciskais uztursCepeškrāsnsPasniegt atdzesētuBiezpiensCukursMannaOlasPiensviegliBiezpiena sacepumiIkdienas maltīteiVaniļas cukurs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit