<a rel="cc:attributionURL" href="http://www.flickr.com/photos/yashima/">Sonja Pieper</a> / <a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en">cc</a>
Vienkāršais biezpiena - mannas sacepums.
30Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
2 gab.paciņas Valmieras vājpiena biezpiena1 gab.paciņa pilnpiena biezpiena5 ĒKmanna5 ĒKcukurs1 TKvaniļas cukurs šķipsnasāls2 gab.olas piens

Pagatavošana

1

Visas sastāvdaļas sakuļ ar pienu, līdz veidojas masa apmēram laba lauku krējuma biezumā.

2

Lej ietaukotā veidnē, veidni liek karstā cepeškrāsnī, cep ~20 minūtes, līdz virspuse kļūst gaiši brūna.

3

Izņem no krāsns, atdzesē (obligāti, citādi nevarēs sagriezt), griež un pasniedz.


Iesūtīja:
Verna

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!