25Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
600 gbiezpiens2 olas5 ĒKmilti cukurs rozīnes
Pagatavošana
1
Visas sastāvdaļas sajauc, veidojot biezu mīklu. Es parasti to daru, izmantojot virtuves kombainu.
2
Sakarsētā eļļā uz pannas (tā lai noklāts pannas dibens) ar karoti lieku mīklu. Apgriežot pankūciņas, ar lāpstiņu tās mazliet saplacinu. Dikti labas sanāk!
Starp citu, esmu sapratusi, ka tas, vai plācenīši labi sanāk (nelīp pie pannas, smuki kopā turas) ir atkarīgs no biezpiena. Visbiežāk pērku 400 g vājpiena biezpienu un 200 g pilnpiena biezpienu, bet no cita biezpiena reizēm nekas nesanāk.
Iesūtīja: Lienux
BrokastisLaunagsĒdieni bērniemĒdieni veģetāriešiemPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBiezpiensCukursMiltiOlasPankūkasviegliGavēņa laika ēdieniIkdienas maltīteiRozīnes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit