10Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
biezpiens vārītas bietes marinēta vai sālīta siļķe sīpoli krējums
Pagatavošana
1
Biezpienam pievieno vārītas bietes, kas sarīvētas vai sagrieztas mazos kubiņos, marinētu vai sālītu siļķi, sagrieztu kubiņos, kā arī sīki sakapātu sīpolu vai lociņus.
2
Pievieno krējumu, visu samaisa un pasniedz tāpat vai ziež uz grauzdētas maizes šķēlēm.
VārīšanaBietesBiezpiensSiļķeDārzeņu salātiZivju un jūras produktu salātiSīpoliIkdienas maltīteiBiešu salāti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit