120Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
250 gsviests vai margarīns250 gbiezpiens2 glāzesmilti1 glāzecukurs0.33 TKsoda vaniļa
Pagatavošana
1
Margarīnu vai sviestu sakuļ, pievieno biezpienu un saberž. Pievieno miltus, ar etiķī dzēstu sodu un vaniļu. Maisa, līdz veidojas viendabīga mīkla.
2
Mīklu liek ledusskapī 30–60 minūtes, pēc tam to izrullē, ne biezāku par puscentimetru. Ar mazas glāzītes palīdzību izspiež aplīšus, vidū iekaisa nedaudz cukura, saloka četrās daļās, apviļā cukurā un kārto uz ieziestas cepamās plāts.
3
Cepumus liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep 200°C, līdz tie zeltaini.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit