Foto: Shutterstock
Nesteidzīgu brīvdienu rītu brokastu klasika - biezpiena plācenīši!
30Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

400 gsauss biezpiens2 olas2 TKcukurs3 ĒKmilti

Pagatavošana

1

Visas sastāvdaļas sajauc.

2

Var cept uzreiz, bet man patīk vēl plācenīšus apvārtīt rīvmaizē. Ar karoti liek mīklas pikucīšus traukā ar rīvmaizi, jo mīkla tāda ķepīga, un tad ar rokām uztaisa vajadzīgās formas plācenīti.

3

To liek uz sakarsētas pannas un cep kamēr gatavs.

Iesūtīja: pinki

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!