Foto: Shutterstock
Biezpiena plācenīši - gardi tāpat, vēl gardāki ar krējumu, ievārījumu vai saldo mērcīti.
45Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
500 gbiezpiens2 gab.olas2 ĒKcukurs3 saujasrozīnes1 gab.rīvēta citrona miziņa6 ĒKmilti

Pagatavošana

1

Biezpienu liek traukā. Pierīvē citrona miziņu.

2

Rozīnes ar karstu ūdeni applaucē un aukstā tekošā ūdenī nomazgā, notecina. Rozīnes pievieno biezpienam, pievieno cukuru, olas. Mīklu sajauc.

3

Pievieno miltus. Sajauc.

4

Biezpiena masu ar ēdamkaroti liek miltos, rokās apviļā, veido plācenīti un liek uz sakarsētas pannas.

Iesūtīja: Lora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!