60Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 24
10 gab.biepiens paciņā1 lsaldais krējums cukurs gab.citroni12 gab.Selgas cepumi paciņā gvalriektis gsukādes
Pagatavošana
1
Sablendē (ja ir blenderis, vai ņem mīkstu biezpienu, vājpiena, lai nav jāmaļ) biezpienu ar cukuru un citronu sulu un rīvētām miziņām.
2
Tai masai jābūt saldai, ar stipru citronu garšu.
3
Atsevišķi saputo putukrējumu iemaisa klāt.
4
Tad piejauc sadrupinātus valriekstus un sukādes, kas sagrieztas gabaliņos.
5
Tad liek kārtas cepumu un biezpiena masu.
6
Gatava ir tad, kad cepumi ir izmirkuši.
Iesūtīja: Susurmamma
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit