50Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
4 burkāni500 mlpiens100 gmanna100 gcukurs500 gbiezpiens naža galssāls1 ola kanēlis muskatrieksts
Pagatavošana
1
Burkānus notīra un sarīvē.
2
Uzliek vārīties pienu, nedaudz pielejot klāt ūdeni. Kad piens ir gandrīz uzvārījies pieliek burkānus un cukuru. Vāra, līdz burkāni ir mīksti.
3
Kad burkāni gatavi, pievieno mannu un vāra līdz masa sabiezē.
4
Tad masu nedaudz atdzesē, pievieno biezpienu, kanēli, rīvētu muskatriekstu un olu.
5
Visu kārtīgi samaisa un liek veidnē cepties 20 min. Var likt klāt arī rozīnes.
6
Pasniedz ar ogu ķīseli, skābu krējumu vai putukrējuma garnējumu.
Iesūtīja: tigra
PusdienasLaunagsĒdieni bērniemĒdieni veģetāriešiemĀrstnieciskais uztursCepeškrāsnsVārīšanaPasniegt atdzesētuBiezpiensBurkāniCukursKanēlisMannaOlasPiensviegliDārzeņu sacepumiIkdienas maltīteiMuskatrieksts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit