![krāsnī ceptas biezpienmaizītes ēdiens krāsnī ceptas biezpienmaizītes ēdiens](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/053357c0-79f6-11ed-9ebf-45e337929ce7.jpg?w=576&h=324&r=16:9)
25Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1 biezpiena paciņa10 šķēlesbaltmaize sviests1 ola cukurs vaniļa pēc garšasrozīnes pēc garšasmedus pēc garšasrieksti pēc garšasvīnogas
Pagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.
2
Biezpienu samaisa ar olu, vaniļu un cukuru. Var pievienot arī rozīnes vai sasmalcinātus riekstus.
Ieteikums: biezpienu var aizstāt ar rikotu.
3
Baltmaizi pārziež ar sviestu un pārklāj ar biezpiena masu.
4
Cep aptuveni 20 minūtes. Pasniedz ar medu un gabaliņos sagrieztiem augļiem vai ogām.
Iesūtīja: klēra
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit