25Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1 biezpiena paciņa10 šķēlesbaltmaize sviests1 ola cukurs vaniļa pēc garšasrozīnes pēc garšasmedus pēc garšasrieksti pēc garšasvīnogas
Pagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.
2
Biezpienu samaisa ar olu, vaniļu un cukuru. Var pievienot arī rozīnes vai sasmalcinātus riekstus.
Ieteikums: biezpienu var aizstāt ar rikotu.
3
Baltmaizi pārziež ar sviestu un pārklāj ar biezpiena masu.
4
Cep aptuveni 20 minūtes. Pasniedz ar medu un gabaliņos sagrieztiem augļiem vai ogām.
Iesūtīja: klēra
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit