ķiršu kūka
Foto: Shutterstock
Brīvdienu gardumam gatavota biskvīta torte ar ķiršiem.
35Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
7 gab.olas7 ĒKmilti6 ĒKcukurs ķiršu ievārījums skābs krējums ķiršu kompots želeja RUF (speciāla želeja dekoram)

Pagatavošana

1

Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem. Izklāj veidni ar cepamo papīru.

2

Olu baltumus atdala no dzeltenumiem.

3

Dzeltenumus sakuļ ar cukuru, līdz masa gaiša un gaisīga. Baltumums sakuļ stingrās putās un pievieno dzeltenumiem. Visu samaisa.

4

Tad iesijā miltus un iemaisa, līdz masa ir viendabīga.

5

Lej mīklu veidne un cep, līdz virsma ir zeltaina un, iedurot koka irbulīti, tas nāk ārā sauss.

6

Biskvītu atdzesē, pārgriež uz pusēm.

7

Pārziež ķiršu ievārījumu, pa virsu ziež kārtu skāba krējuma.

8

Uzliek otru biskvīta kārtu. Uzliek ķiršus no kompota. Sagatavo želeju un pārlej ķiršus.

Iesūtīja: Lora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!