35Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
7 gab.olas7 ĒKmilti6 ĒKcukurs ķiršu ievārījums skābs krējums ķiršu kompots želeja RUF (speciāla želeja dekoram)
Pagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem. Izklāj veidni ar cepamo papīru.
2
Olu baltumus atdala no dzeltenumiem.
3
Dzeltenumus sakuļ ar cukuru, līdz masa gaiša un gaisīga. Baltumums sakuļ stingrās putās un pievieno dzeltenumiem. Visu samaisa.
4
Tad iesijā miltus un iemaisa, līdz masa ir viendabīga.
5
Lej mīklu veidne un cep, līdz virsma ir zeltaina un, iedurot koka irbulīti, tas nāk ārā sauss.
6
Biskvītu atdzesē, pārgriež uz pusēm.
7
Pārziež ķiršu ievārījumu, pa virsu ziež kārtu skāba krējuma.
8
Uzliek otru biskvīta kārtu. Uzliek ķiršus no kompota. Sagatavo želeju un pārlej ķiršus.
Iesūtīja: Lora
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniCepeškrāsnsPasniegt atdzesētuCukursMiltiOlasSkābais krējumsTortes un kūkasviegliIevārījumsĶiršu kompots
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit