45Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
5 gab.olas5 ĒKcukurs6 ĒKmilti0.5 TKcepamais pulveris ievārījums džems vai krēms
Pagatavošana
1
Olu baltumus atdala no dzeltenumiem.
2
Olu dzeltenumus saputo ar cukuru. Pievieno miltus, kas sajaukti ar cepamo pulveri.
3
Olu baltumus saputo stingrās putās un iecilā dzeltenumu mīklā.
Taisnstūra formā liek cepamo papīru. Ja nav cepamā papīra, tad formu izkaisa ar miltiem. Liek mīklu un izlīdzina.
4
Cep 175*C 15 - 20 minūtes.
5
Siltu apsmērē ar ievārījumu un sarullē. Pārkaisa ar pūdercukuru.
*mīklai var pielikt arī garšvielas - vaniļu vai citrona miziņu.
Iesūtīja: deivucis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit