120Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 gaitas gaļa1 glāzezirņi500 gkartupeļi āboli2 sīpoli2 ĒKtomātu pasta2 ĒKsviests
Pagatavošana
1
Aitas gaļu sagriež gabaliņos, liek katlā, pārlej ar ūdeni tā, ka gaļa ir ūdenī, bet ne vairāk. Pieliek sāli un vāra uz nelielas uguns, nosmeļot putas.
2
Citā katlā vāra nomazgātus un pārlasītus zirņus, pārlejot tos ar 2-3 glāzēm ūdens. Vāra uz nelielas uguns.
3
Pēc 1- 1 ½ stundām zirņiem pievieno gaļas gabaliņus bez kauliem. Pieliek arī izkāsto buljonu, sviestā apceptus sīpolus, sagrieztus kartupeļus un ābolus, tomātu biezeni, sāli, piparus un sautē apmēram 20-25 minūtes ar vāku pārsegtā katliņā.
4
Gatavu bozbašu pasniedz, pārkaisot ar pētersīļiem.
Iesūtīja: XP
PusdienasVakariņasĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAitas gaļaKartupeļiTomātu pastaZirņiĀboliGaļas ēdieniSautējumi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit