Foto: Shutterstock
Vienkārši pagatavojams brūkleņu un ābolu ievārījums.
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 kgbrūklenes1 kgāboli2.5 kgcukurs2 glāzesūdens

Pagatavošana

1

Pārlasītas un nomazgātas brūklenes, lai noņemtu rūgtumu, iemērc uz 2-3 minūtēm verdošā ūdenī un liek katlā.

2

Ābolus nomazgā, izņem serdi un sagriež daiviņās. Cukuru sajauc ar ūdeni un uzvāra.

3

Verdošā sīrupā liek brūklenes, ābolus un vāra, līdz gatavs ar vienu piegājienu. Burkās pilda karstā veidā un uzliek plastmasas vāciņus.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!