4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgbrūklenes1 kgāboli2.5 kgcukurs2 glāzesūdens
Pagatavošana
1
Pārlasītas un nomazgātas brūklenes, lai noņemtu rūgtumu, iemērc uz 2-3 minūtēm verdošā ūdenī un liek katlā.
2
Ābolus nomazgā, izņem serdi un sagriež daiviņās. Cukuru sajauc ar ūdeni un uzvāra.
3
Verdošā sīrupā liek brūklenes, ābolus un vāra, līdz gatavs ar vienu piegājienu. Burkās pilda karstā veidā un uzliek plastmasas vāciņus.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit