5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgbumbieri0.5 gsafrāns1 gab.čili300 mlDansukker baltā cukura sīrups500 gDansukker Ievārījuma cukurs
Pagatavošana
1
Bumbierus nomizo, izgriež serdes un sagriež smalkās šķēlītēs. Kopā ar safrānu un cukura sīrupu izklāj lēzenā katlā, pārsedz ar vāku, uzvāra un turpina vārīt 5 līdz 10 minūtes.
2
Čili noskalo, sasmalcina un kopā ar Ievārījuma cukuru pievieno ievārījumam. Visu vēlreiz uzvāra (ampēram 2 minūtes), salej tīrās izkarsētās burkās, aizvāko un uzglabā vēsā vietā.
* Sīrupa vietā var izmantot 200 ml ūdens un 100 g cukura.
Iesūtīja: Dansukker
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit