burito
Foto: Shutterstock
Burito ar cūkgaļu - kārtīgai pusdienu maltītei.
90Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
900 gcūkgaļas fileja1 ĒKaugu eļļa0.5 glāzebuljons1 glāzetomātu pasta0.5 gab.apelsīna miziņa1 ĒKsasmalcināts čili1 gab.konservētas pupiņas, bundžiņa8 gab.tortilja sāls1 gab.paprika

Pagatavošana

1

Cūkgaļu ierīvē ar sāli, liek uz cepešplāts un cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī gatavu.

2

Mērces pagatavošanai katlā lej buljonu, pievieno tomātu pastu, apelsīna miziņu un čili. Tad uzvāra, samazina liesmu, pievieno pupiņas un ļauj vārīties vēl 30 minūtes, līdz mērce kļūst bieza.

3

Gatavo cūkgaļu sīki sagriež, pievieno mērcei un uzvāra.

4

Totiljas ietin folijā un uzsilda cepeškrāsnī, tad satin tās tūtiņā, pilda ar gaļas mērci, salmiņos sagrieztu papriku un pasniedz karstas kā patstāvīgu ēdienu.

Iesūtīja: Lilita

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!