90Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
900 gcūkgaļas fileja1 ĒKaugu eļļa0.5 glāzebuljons1 glāzetomātu pasta0.5 gab.apelsīna miziņa1 ĒKsasmalcināts čili1 gab.konservētas pupiņas, bundžiņa8 gab.tortilja sāls1 gab.paprika
Pagatavošana
1
Cūkgaļu ierīvē ar sāli, liek uz cepešplāts un cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī gatavu.
2
Mērces pagatavošanai katlā lej buljonu, pievieno tomātu pastu, apelsīna miziņu un čili. Tad uzvāra, samazina liesmu, pievieno pupiņas un ļauj vārīties vēl 30 minūtes, līdz mērce kļūst bieza.
3
Gatavo cūkgaļu sīki sagriež, pievieno mērcei un uzvāra.
4
Totiljas ietin folijā un uzsilda cepeškrāsnī, tad satin tās tūtiņā, pilda ar gaļas mērci, salmiņos sagrieztu papriku un pasniedz karstas kā patstāvīgu ēdienu.
Iesūtīja: Lilita
Ass un pikants ēdiensĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniCepeškrāsnsMeksikāņu nacionālā virtuveAugu eļļaCūkgaļas filejaPaprikaTomātu pastaTortiljasČiliKonservētas pupiņas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit