3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1.5 kgburkāni1 kgievārījuma cukurs2 gab.citroni
Pagatavošana
1
Burkānus nomizo, sarīvē uz rupjās rīves. Tiem uzber virsū cukuru un tā atstāj vairākas stundas, līdz burkāni peld cukura sīrupā. Var atstāt vēsumā uz visu nakti.
2
Vārot ievārījumu, pievieno norīvētu citronu miziņu un citronu sulu. Visu karsē 35-40 minūtes (kopš brīža, kad masa sāk burbuļot) uz lēnas uguns. Karstu pilda burciņās, azvāko un atdzesē.
Iesūtīja: Zaķa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit