35Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
80 mlsaldais krējums0.5 kgburkāni3 gab.olas60 gmilti sviests sāls pēc garšassāls
Pagatavošana
1
Burkānus sarīvē uz smalkās rīves un nospiež sulu. Burkānu sulu droši varat izdzert.
2
Burkānu masai piejauc miltus, olas, saldo krējumu, sāli un visu kārtīgi samaisa. Atstāj uz 10 minūtēm, lai uzbriest.
3
Veido kotletes un cep no abām pusēm brūnas.
4
Lai kotletes būtu mīkstas un sulīgas, kārto tās lielajā pannā un vēl 10 minūtes cep cepeškrāsnī.
5
Pasniedz ar skābo krējumu.
Iesūtīja: Freja
Receptes cukura diabēta slimniekiemGrūtnieces ēdienkarteĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni bērniemCepšanaOlasSaldais krējumsDārzeņu ēdienisals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit