140Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
175 gnerafinēts cukurs150 mlsaulespuķu eļļa3 olas200 gmilti1 TKsoda1 rīvēta apelsīna miziņa225 gburkāni (sulas pārpalikumi)100 ggaišās rozīnes50 glazdu rieksti KRĒMAM:280 gMascarpone vai krēmsiers150 gpūdercukurs4 ĒKapelsīnu sula
Pagatavošana
1
Saputo cukuru (var ņemt arī parasto) ar olām un eļļu, pievieno miltus un sodu. Iecilā apelsīna miziņu, burkānus, rozīnes, riekstus. Mīklu labi samaisa.
2
Ietauko apaļo cepamo veidni (to, ar noņemamo malu), izklāj pergamenta papīru. Ielej veidnē mīklu un cep gandrīz 2 stundas 150*C.
3
Kūkai jāpaliek dzeltenai un jādalās nost no malām.
4
Krēmam saputo visas sastāvdaļas, drusku patur ledusskapī un apziež virsmu, sadalot tā, lai paliek arī drusku malas nogarnēšanai.
Iesūtīja: lutekle
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniCepeškrāsnsCukursMascarponeMiltiPūdercukursSaulespuķu eļļaTortes un kūkasMārtiņdienas cienastsLazdu riekstiRozīnesApelsīnu sula
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit