50Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1 kgburkāni1 glāzeeļļa3 glāzesmilti3 glāzescukurs6 glāzeolas20 gkanēlis (vai labāk - piparkūku garšviela)20 gcepamais pulveris1 glāzerozīnes KRĒMAM:400 gbezpiedevu krēmsiers250 mlsaldais krējums pēc garšascukurs vaniļas cukurs
Pagatavošana
1
Eļļu, olu, cukuru, kanēli, cepamo pulveri samaisa, pieliek klāt rozīnes, un tad uz rupjās rīves sarīvētus burkānus. Kārtīgi samaisa, pieliek miltus.
2
Kad viss samaisīts, liek cepties mazā uguntiņā (nu ne līdz 200 grādiem, mazāk). Jācep apmēram stundu. Uz cepampapīra, pamet bišku miltiņus apakšā.
3
Kad gatavs, sagriež gareniski vairākās daļās. Starp kārtām liek krēmsieru, kas samaisīts ar putukrējumu. Uz šo lērumu vajag 2 paciņas krēmsiera un paku saldā krējuma, kā arī cukuru un vaniļas cukuru.
Iesūtīja: Trīne
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiCepeškrāsnsPasniegt atdzesētuAugu eļļaBurkāniCepamais pulverisCukursKanēlisMiltiOlasSaldais krējumsTortes un kūkasviegliMārtiņdienas cienastsVaniļas cukursRozīnesKrēmsiers
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit