80Minūtes
14Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 10
6 lieli burkāni1 glāzeeļļa4 gab.olas300 gcukurs300 gmilti1 TKkanēlis1 TKcepamais pulveris1 TKsāls1 TKvaniļas cukurs KRĒMAM:125 gPhiladelphia siers30 gsviests125 gpūdercukurs1 TKvaniļas cukurs
Pagatavošana
1
Burkānus sarīvē uz rupjās rīves un sajauc ar eļļu.
2
Olas sakuļ ar cukuru. Iemaisa sarīvētos burkānus ar eļļu.
3
Miltus, kanēli, cepamo pulveri, sāli un vaniļas cukuru sajauc atsevišķā traukā.
4
Tad sajauc visu kopā, lej veidnē un cep 190 grādos vienu stundu.
5
Kūku atdzesē un sagriež uz pusēm divās ripās.
6
Atsevišķā bļodā saputo siltu sviestu, pievieno daļu cukuru un saputo gaisīgā masā. Tad pa karotei liec klāt krēmsieru (istabas temperatūrā), cukuru, vaniļas cukuru un saputo gaisīgā krēmā.
7
Krēmu smērē starp kārtām un apsmērē arī malas un apziež virspusi. Ļauj kūkai ievikties ledusskapī vismaz divas stundas.
Iesūtīja:
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniCepeškrāsnsPasniegt atdzesētuAugu eļļaBurkāniCepamais pulverisCukursFiladelfijas siersKanēlisMiltiOlasPūdercukursSviestsTortes un kūkasviegliMārtiņdienas cienastsVaniļas cukurs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit