14Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
4 kartupeļi1 baklažāns4 tomāti2 paprikas2 sīpoli400 gjēra gaļa1 ĒKtomātu pasta4 ķiploka daiviņas, nomizotas200 mlbuljons koriandrs, svaigs pētersīļi pēc garšassāls pēc garšasmelnie pipari, malti2 lauru lapas
Pagatavošana
1
Māla podiņā ar vāku liek kubiņos sagrieztus kartupeļus, sīpolus, kubiņos sagrieztu jēra gaļu, papriku un baklažānus, kapātus zaļumus.
2
Pārlej ar sablendētiem tomātiem vai tomātu biezeni, kas izšķīdināts buljonā. Pievieno ķiplokus un pārējās garšvielas.
3
Liek uzkarsētā cepeškrāsnī 190 grādos sautēties uz 1,5-2 stundām. Neilgi pirms sautēšanās beigām pievieno vēl tomātus pēc garšas. Pasniedz galdā podiņā.
Lai labi garšo!
Iesūtīja: Pūķīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit