30Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 baklažans150 gbiezpiens3 ķiploka daiviņas2 ĒKgrieķu jogurts sviests2 tomāti pēc garšassāls pēc garšassvaigi malti pipari10 bazilika lapiņas
Pagatavošana
1
Baklažānu nomazgā un sagriež gareniskās šķēlēs. Viegli apcep sviestā, liek uz papīra dvieļa, lai notecinātu liekās taukvielas.
2
Tomātus sagriež daiviņās, Bazilikam atdala lapiņas.
3
Biezpienu iztrin caur sietu. Ķiplokus nomizo, sarīvē, pievieno biezpienam. Biezpienam pievieno arī grieķu jogurtu, sāli, piparus un samaisa.
4
Uz baklažāna šķēles liek tomāta daivu, bazlika lapiņu, nedaudz biezpiena masas un satin rullītī, ko nostiprina ar koka irbulīti.
Iesūtīja: VecPoga
Pannā cepts ēdiensDārzeņu un sēņu uzkodasSiera un biezpiena uzkodasBaziliksBiezpiensGrieķu jogurtsPiparisals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit