60Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
6 gab.kartupeļi1 gab.sīpols2 gab.ķiploka daiviņas skābs krējums eļļa sāls
Pagatavošana
1
Kartupeļus nomizo, nomazgā, nosusina. Sagriež gabaliņos, vai šķēlītēs, vai strēmelītes, kā labāk patīk.
2
Pannu ar eļļu uzkarsē, kartupeļus uz lielas uguns apcep, līdz tie paliek zeltaini. Pēc tam uguni samazina un cep līdz kartupeļi gatavi. Ik pa laikam apmaisa.
3
10 minūtes pirms cepšanas beigām pievieno sagrieztus sīpolus, ķiplokus, sāli, piparus.
4
Pirms pasniegšanas uzlej skābu krējumu.
Iesūtīja: Ieva
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni veģetāriešiemPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAugu eļļaKartupeļiSkābais krējumsĶiplokiKartupeļu ēdieniviegliSīpoliIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit