45Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
vistu šķiņķīši margarīns timiāns ķiploki sāls pipari
Pagatavošana
1
Cepešpannu kārtīgi ietauko ar margarīnu vai sviestu. Šķiņķīšus no abām pusēm ierīvē ar garšvielām. Sakārto cepešpannā. P starpām liek ķiploku daiviņas, timiāna zariņus.
2
Pannai uzliek vāku. Cep sakarsētā cepeškrāsnī 200°C aptuveni 30 minūtes, noņem vāku un cep vēl 5 minūtes. Lai izveidotos zeltaina garoziņu, šķiņķīšus var pārziest ar medu.
Iesūtīja: Maija Strode
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasMargarīnsĶiplokiGaļas ēdieniviegliIkdienas maltīteiTimiānsVistas šķiņķisals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit