40Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
ķirbji burkāni paprika3 TKeļļa citronpipari90 gsiers garšviela "Grilētai gaļai ar medu"
Pagatavošana
1
Ķirbi sagriež palielos gabalos 3x3x3cm, piepildot cepešpannu .
2
Burkānus sagriež ripiņās, papriku - palielos gabalos, visu ber pannā pie ķirbjiem.
3
Pārlej ar eļļu, pievieno garšvielas un visu samaisa, lai garšvielas un eļļa klātu ķirbjus un burkānus no visām pusēm.
4
Liek sakarsētā cepeškrāsnī, cep aptuveni 20-25 minūtes, kad dārzeņi mīksti, uzkaisa rupji rīvētu sieru.
Iesūtīja:
PusdienasVakariņasReceptes cukura diabēta slimniekiemGrūtnieces ēdienkarteMazkaloriju ēdieniĒdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemHelovīna ēdieniAugu eļļaBurkāniCitronpipariPaprikaSiersDārzeņu ēdieniMārtiņdienas cienastsķirbis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit