20Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
"Selga" cepumi saldais krējums ievārījums auzu pārslas cukurs augļi
Pagatavošana
1
Saputo saldo krējumu, pannā apbrūnina auzu pārslas ar cukuru, līdz tās ir skaisti brūnas.
2
Pēc tam ar cepumiem sāk likt 1. kārtu (uz kādas paplātes vai dziļā stikla veidnē) uzsmērē saldo krējumu, auzu pārslas un ievārījumu.
3
Liek nākamo kārtu un atkal uzsmērē saldo krējumu, auzu pārslas un ievārījumu. Tā turpina, līdz sastāvdaļas beidzas.
* lai zinātu cik daudz, kas jāliek - to pēc redzes.
Iesūtīja: lase111
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniCepšanaAuzu pārslasCukursSaldais krējumsCiti saldēdieniTortes un kūkasCepumiIevārījums
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit