Foto: DELFI
Cepumu - biezpiena un marmelādes torte ar konservētiem persikiem - bērnus iepriecinās ne tikai ēšana, bet arī tās gatavošana.
40Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
3 gab.Selgas cepumi klasiskie paciņā1 gab.Selgas cepumi brūnie paciņā0.5 kglauku biezpiens0.5 kgsaldais krējums1 gab.marmelāde paciņā10 gab.aprikozes rieksti dzērveņu ievārījums1 gab.persiku pusītes sīrupā bundžā

Pagatavošana

1

Sablendē biezpienu, piejauc pūdercukuru pēc garšas un vaniļas cukuru.

2

Uzputo saldo krējumu.

3

Sagriež marmelādi kubiņos, sasmalcina riekstus un aprikozes. Sajauc ar biezpienu.

4

Iecilā biezpienā putukrējumu.

5

Mērcē cepumus pienā un liek uz paplātes (man sanāca 3 cepumi platumā un 6 cepumi garumā).

6

1.kārta šokolādes cepumi, pārējās kārtas klasiskie cepumi.

7

Smērē plānā kārtā uz cepumiem ievārījumu un liek pildījumu ~ 1 cm biezumā, tad atkal cepumi, tad ievārījums un biezpiena masa.

8

Pēdējā kārtā atkal biezpiena pildījums. Kārto virsū šķēlītēs sagrieztus konservētos persikus, smukumam uzber drusku dzērvenes un pārlēj ar uzbriedinātu, izkausētu želatīnu.

9

Noliek ledusskapī sasūkties.

Iesūtīja: minkasi

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!