40Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
3 gab.Selgas cepumi klasiskie paciņā1 gab.Selgas cepumi brūnie paciņā0.5 kglauku biezpiens0.5 kgsaldais krējums1 gab.marmelāde paciņā10 gab.aprikozes rieksti dzērveņu ievārījums1 gab.persiku pusītes sīrupā bundžā
Pagatavošana
1
Sablendē biezpienu, piejauc pūdercukuru pēc garšas un vaniļas cukuru.
2
Uzputo saldo krējumu.
3
Sagriež marmelādi kubiņos, sasmalcina riekstus un aprikozes. Sajauc ar biezpienu.
4
Iecilā biezpienā putukrējumu.
5
Mērcē cepumus pienā un liek uz paplātes (man sanāca 3 cepumi platumā un 6 cepumi garumā).
6
1.kārta šokolādes cepumi, pārējās kārtas klasiskie cepumi.
7
Smērē plānā kārtā uz cepumiem ievārījumu un liek pildījumu ~ 1 cm biezumā, tad atkal cepumi, tad ievārījums un biezpiena masa.
8
Pēdējā kārtā atkal biezpiena pildījums. Kārto virsū šķēlītēs sagrieztus konservētos persikus, smukumam uzber drusku dzērvenes un pārlēj ar uzbriedinātu, izkausētu želatīnu.
9
Noliek ledusskapī sasūkties.
Iesūtīja: minkasi
AprikozesRiekstiSaldais krējumsBez termiskas apstrādesCepumiIevārījumsKonservēti persikiKūkas bez cepšanas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit