Foto: Shutterstock
Čipsu - kukurūzas un olu salāti ballītēm vai uzkodām brīvdienās.
20Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

čipši konservēta kukurūza olas majonēze dilles

Pagatavošana

1

Čipšus vislabāk dot sasmalcināt bērniem. Process ir šāds - neatvērtu paku dauza līdz čipši smalkos gabaliņos.

2

Sasmalcinātos čipšus ber bļodā.

3

Kukurūzai nolej šķidrumu un pievieno čipsiem.

4

Cieti novārītas olas sasmalcina un pievieno čipsiem.

5

Sasmalcina dilles un visu kopā sajauc ar majonēzi.

Iesūtīja: maasinna

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!