Tasty imidžbildes - 11
Foto: Shutterstock
Biezpiena sacepumu pasniedz ar putukrējumu un ar svaigiem augļiem.
40Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
60 gsviests vai margarīns150 gcepumi125 gpūdercukurs450 gbiezpiens2 gab.citronu sula2 gab.citrona miziņa2 ĒKkukurūzas milti3 gab.olas

Pagatavošana

1

Mikroviļņi augstākajā jaudā (HIGH) un kombinetais režīms: krāsni 160*C + mikroviļņu jauda 40%.

2

Izkausēt sviestu vai margarīnu, apaļā ,seklā, karstumizturīgā traukā ar diametru apm. 20 cm, augstākajā jaudā apmēram 1 minūti, kamēr sviests ir izkusis.

3

Pievieno sadrupinātos cepumus un vienu TK pūdercukura, kārtīgi samaisa. Ar karotes apaļo pusi kārtīgi piespiež masu.

4

Sajaukt caur sietu izberztu biezpienu ar cukuru, rīvēto citrona miziņu, citrona sulu, kukurūzas miltus un olas dzeltenumu. Jaukt kamēr masa kļūst viendabīga.

5

Sakult olas baltumus ar cukuru (var pievienot šķipsniņu sāls) stingrās putās. Putas pievieno biezpiena masai. Masu uzlej uz sagatavotās cepumu masas.

6

Cept uz paliktņa kombinētajā režīmā 28 minūtes vai kamēr parādās brūna virspuse.

7

Ļaut sacepumam atdzist. Pirms pasniegšanas uz 2 stundām ievieto ledusskapī.

8

Pasniedz ar putukrējumu vai/un ar svaigiem augļiem.

9

Iesūtīja: XP

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!