60Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
300 gcūkgaļa6 šķēlesbaltmaize2 sīpoli tauki1 gab.ola sāls malti melnie pipari rīvmaize
Pagatavošana
1
Gaļu samaļ, pieliek ūdenī vai pienā izmērcētu baltmaizi, apceptus sīpolus un samaļ vēlreiz.
2
Samaltajai gaļai pievieno sāli, piparus, olu un masu labi samīca.
3
No sagatavotās masas veido kotletes, apviļā rīvmaizē un cep uz lēnas uguns no abām pusēm.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit