Mandeles sajauc ar zaļumiem, olām, rīvmaizi, sāli, pipariem.
Fileju apkaisa ar garšvielu maisījumu un eļļā apcep. Cepšanu turpina uzkarsētā cepeškrāsnī apmēram 15 minūtes.
Filejai uzklāj mandeļu masu un cepšanu turpina vēl 10 - 15 minūtes.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
PusdienasVakariņasĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAugu eļļaCūkgaļas filejaGaršvielas un garšaugiMandelesOlasPipariRīvmaizeGaļas ēdieniviegliIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit