cūkgaļas sautējums
Foto: Shutterstock
Cūkgaļa pikantajā paprikas un tomātu mērcē ar sīpoliem - asu ēdienu cienītājiem.
20Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

500 gcūkgaļa4 sīpoli adžika3 ķiploka daivas2 paprikas500 mltomātu mērce garšvielas

Pagatavošana

1

Gaļu sagriež pabiezās šķēlēs.

2

Gaļas šķēles ierīvē ar adžiku, saspiestu ķiploku un pārkaisa ar mazliet sāli un liek uz karstas pannas apcepties.

3

Kamēr gaļa apcepās, sīpolus (uz katru gaļas šķēli apmēram pusi sīpolu lieku) sagriež gredzenos. Papriku sasmalcina.

4

Pēc tam liek visu katliņā sutināties un pārlej ar tomātu mērci (vislabāk garšo ar pašas savārīto) un pārkaisa ar universālajām garšvielām.

5

Pēc aptuveni stundas, kad gaļa mīksta, liek uz šķīvja un bauda kopā ar vārītiem kartupeļiem.

Iesūtīja: zane

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!