20Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
500 gcūkgaļa4 sīpoli adžika3 ķiploka daivas2 paprikas500 mltomātu mērce garšvielas
Pagatavošana
1
Gaļu sagriež pabiezās šķēlēs.
2
Gaļas šķēles ierīvē ar adžiku, saspiestu ķiploku un pārkaisa ar mazliet sāli un liek uz karstas pannas apcepties.
3
Kamēr gaļa apcepās, sīpolus (uz katru gaļas šķēli apmēram pusi sīpolu lieku) sagriež gredzenos. Papriku sasmalcina.
4
Pēc tam liek visu katliņā sutināties un pārlej ar tomātu mērci (vislabāk garšo ar pašas savārīto) un pārkaisa ar universālajām garšvielām.
5
Pēc aptuveni stundas, kad gaļa mīksta, liek uz šķīvja un bauda kopā ar vārītiem kartupeļiem.
Iesūtīja: zane
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit