5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1.8 kgcūkgaļas kakla karbonāde ķiploki sāls malti melnie pipari garšviela cepetim
Pagatavošana
1
Gaļā iegriež "kabatiņas", kurās ievieto sagrieztus ķiplokus. Ķiplokus var arī saspiest ar spiedi.
2
Gaļu ieziež ar sāli, pipariem un garšvielām. Ietin pārtikas plēvē un noliek istabas temperatūrā uz 4 - 6 stundām.
3
Pārtikas plēvi noņem. Gaļu liek cepammaisā un cep cepeškrāsnī 1,5 – 2 stundas (atkarībā no lieluma) 180 grādos. Cepšanas beigās augšā maisu atgriež un ļauj gaļai apbrūnēt.
4
No cepeša sulām var pagatavot gardu mērci, pannā ietumējot ar miltiem un skābo krējumu.
Iesūtīja: Elitochka
Ziemassvētku receptesKristību ēdienkarteMātes dienas ēdieniMarinēšanaCūkgaļas karbonādeMārtiņdienas cienastsCūkgaļas kakla karbonāde
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit