Foto: Shutterstock
Cūkgaļas un dārzeņu podiņš sātīgai pusdienu vai vakariņu ēdienreizei. Labi garšos gan tikko pagatavots, gan nākamajā dienā uzsildīts.
70Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
800 gcūkgaļa (kakla karbonāde)100 gspeķis8 gab.kartupeļi1 gab.sīpols1 gab.burkāns1 gab.lauru lapa dilles sāls

Pagatavošana

1

Gaļu un speķi sagriež nelielos gabaliņos, visu sacep.

2

Kartupeļus sagriež kubiciņos, apcep kopā ar gaļu un visu liek podiņā.

3

Pa virsu liek sagrieztu sīpolus, burkānus, pievieno sāli, lauru lapu, pārlej ar verdošu ūdeni un liek cepeškrāsnī.

4

Sautē, līdz gaļa mīksta, beigās uzkaisa sagrieztas dilles.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!