70Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
800 gcūkgaļa (kakla karbonāde)100 gspeķis8 gab.kartupeļi1 gab.sīpols1 gab.burkāns1 gab.lauru lapa dilles sāls
Pagatavošana
1
Gaļu un speķi sagriež nelielos gabaliņos, visu sacep.
2
Kartupeļus sagriež kubiciņos, apcep kopā ar gaļu un visu liek podiņā.
3
Pa virsu liek sagrieztu sīpolus, burkānus, pievieno sāli, lauru lapu, pārlej ar verdošu ūdeni un liek cepeškrāsnī.
4
Sautē, līdz gaļa mīksta, beigās uzkaisa sagrieztas dilles.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit