Foto: Shutterstock
Cukīni vai kabaču sacepums ar tomātiem un sieru labi garšos gan tāpat, gan kā piedeva grilētai gaļai. Izmēģini šo recepti!
60Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
4 cukini6 tomāti2 sīpols1 TKsāls3 ĒKsasmalcināta svaiga raudene100 grīvēts pikants siers300 mlsaldais krējums3 olas1 ĒKmilti4 ķiploka daiviņas

Pagatavošana

1

Cukīni un tomātus sagriež 0,5 cm biezās šķēlītēs, sīpolus - ļoti plānās ripiņās.

2

Dārzeņus kārtām liek veidnē. Saldo krējumu sakuļ ar olām, miltiem, rīvētu ķiploku, sāli, pipariem un pārlej dārzeņiem. Visu pārkaisa ar rīvētu sieru.

3

20-25 minūtes cep 200*C, līdz dārzeņi kļūst mīksti un sulīgi, bet garoziņa – zeltaina.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!