15Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
200 gmandeles200 gcukurs1 gab.paciņa "Dr. Oetker" vanilīna cukurs0.25 TKkanēlis125 mlūdens
Pagatavošana
1
Mandeles norīvē ar dvielīti, lai nav putekļainas.
2
Mandeles, cukuru un ūdeni liek katlā, uzvāra. Maisot karsē, kamēr ūdens novārās un cukurs līp mandelēm klāt.
3
Pievieno kanēli, izmaisa, turpina karsēt, kamēr dzirdama viegla knakšķēšana.
4
Liek uz ietaukota cepamā papīra un ar divām dakšiņām groza un atdala mandeles vienu no otras, kamēr vairs nelīp kopā. Atdzesē.
Katru gadu decembrī šādi pārstrādāju vismaz kilogramu mandeļu.
Iesūtīja: Nora
Ziemassvētku receptesBērnu ballītes ēdieniVārīšanaPasniegt atdzesētuCukursKanēlisMandelesŪdensVaniļas cukurs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit