60Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
200 gupenes200 gzemenes100 gjānogas100 gavenes0.5 gab.citrons500 mlledus3 ĒKcukurs1 lSprite
Pagatavošana
1
Ogas noskalo un notīra.
2
Zemenes gareniski sagriež četrās daļās. Visas ogas saber boles traukā, pārkaisa ar cukuru un sakrata.
3
Ogas tur vēsumā stundu, lai atsulojas.
4
Pirms pasniegšanas traukā lej "Sprite", pievieno šķēlēs sagrieztu citronu un tur 15 minūtes. Pirms pasniegšanas pievieno ledu. Rotā ar jāņogu ķekariņiem.
Iesūtīja: Vineta
Piknika ēdienu receptesĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniPasniegt atdzesētuAvenesCitroniJāņogasUpenesZemenesKompoti un sulasLimonāde un kvassLedus
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit