Foto: Shutterstock
Dārzeņu biezzupa ikdienas pusdienu maltītei, īpaši sasildīs rudenī un ziemā.
45Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
250 gkāposti100 gpuķkāposti2 gab.burkāni1 gab.kālis1 gab.rācenis zaļumi150 mlsaldais krējums sāls melnie pipari

Pagatavošana

1

Burkānu, kāli un rāceni nomizo, sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves. Kāpostu sarīvē.

2

Ūdeni uzvāra, pievieno sasmalcinātos dārzeņus un vāra līdz gatavi. Pievieno sāli, svaigi maltus melnos piparus, saldo krējumu* un atkal uzvāra.

3

Pasniedzot pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.

*Saldo krējumu var aizstāt ar pienu.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!