45Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
250 gkāposti100 gpuķkāposti2 gab.burkāni1 gab.kālis1 gab.rācenis zaļumi150 mlsaldais krējums sāls melnie pipari
Pagatavošana
1
Burkānu, kāli un rāceni nomizo, sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves. Kāpostu sarīvē.
2
Ūdeni uzvāra, pievieno sasmalcinātos dārzeņus un vāra līdz gatavi. Pievieno sāli, svaigi maltus melnos piparus, saldo krējumu* un atkal uzvāra.
3
Pasniedzot pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.
*Saldo krējumu var aizstāt ar pienu.
Iesūtīja: Ieva
PusdienasLaunagsReceptes cukura diabēta slimniekiemĀtri pagatavojami ēdieniMazkaloriju ēdieniĒdieni bērniemĒdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemĀrstnieciskais uztursBurkāniGaršvielas un garšaugiKāpostiKāļiPipariRāceņiSaldais krējumsDārzeņu zupasViegla vasaras maltīteZiedkāpostisals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit