Dārzeņus notīra (no visiem pieejamiem dārzeņiem pa 50g), sasmalcina, viegli sāļā ūdenī izvāra pusmīkstus.
Sēnes novāra atsevišķi.
Kārto uz sasildīta šķīvja, pārlej ar sabrūninātu sviestu, pārkaisa ar zaļumiem. Dārzeņus ēd kopā ar cepeškrāsnī ceptiem kartupeļiem.
Iesūtīja: Vineta
PusdienasVakariņasGrūtnieces ēdienkarteĒdieni veģetāriešiemCepeškrāsnsVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBurkāniGaršvielas un garšaugiKartupeļiKolrābjiPaprikaSviestsŠampinjoniDārzeņu ēdieniviegliIkdienas maltīteiPuraviZiedkāposti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit