40Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1.5 kgdārzeņi (kartupeļu, kāļu, burkānu, svaigu kāpostu, brokoļi, sarkanās bietītes u.c.)2 gab.sīpoli2 ĒKkviešu milti4 ĒKskābs krējums3 ĒKasā tomātu mērce eļļa sāls ūdens zaļumi
Pagatavošana
1
Kāļus, kartupeļus, sarkanās bietītes un svaigus kāpostus sagriež gabaliņos. Verdošā sālsūdenī liek kāļus, vāra pusmīkstus, tad pievieno kāpostus, brokoļus un kartupeļus. Ūdenim dārzeņi jāapsedz (lai būtu vēl 1-2 cm virs dārzeņiem).
2
Notīrītus burkānus sarīvē uz rupjās rīves, sīpolus un dilles sasmalcina un apcep, pievieno sautējumam.
3
Miltus iemaisa krējumā un kopā ar aso tomātu mērci, kad dārzeņi mīksti, pievieno sautējumam, turpina sautēt ~10 minūtes.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
PusdienasVakariņasReceptes cukura diabēta slimniekiemĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni bērniemĒdieni veģetāriešiemĀrstnieciskais uztursPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasGaršvielas un garšaugiKartupeļiKviešu miltiSkābais krējumsDārzeņu ēdieniSautējumiGavēņa laika ēdieniIkdienas maltīteiSautēšana
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit