Sastāvdaļas
Pagatavošana
Šitake sēnes 30 min mērcē siltā ūdenī, liek sietā un nogriež sīkstos kātiņus. Cepurītes sagriež šaurās sloksnītēs. Šampinjonus sagriež šķēlītēs. Bambusa dzinumiem notecina konservējamo šķidrumu un sagriež šauros stienīšos. Saldētos zirnīšus 3 min vāra sālsūdenī gatavus. Svaigos zirnīšus izloba un vāra 10 minūtes. Visus dārzeņus notecina.
Vokpanna vai dziļā pannā uzkarsē eļļu un tajā 1 min vāra sagatavotās sēnes un bambusa dzinumus. Izņem ar putu karoti un notecina. Eļļu izkāš caur smalku sietu un dziļā pannā uzkarsē vēlreiz. Tajā liek bambusa dzinumus, sēnes un zirnīšus un maisot apcep. Pievieno buljonu, cukuru un sāli un visu vāra mērenā karstumā 1 minūti. Iebiezina ar ūdenī iemaisītu cieti.
Pārkaisa sezama sēkliņas. Pasniedz uz iepriekš sasildīta šķīvja.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva