Foto: Shutterstock
Rasoliņš ar olu, marinētiem gurķiem, zirnīšiem un desu.
25Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
7 gab.kartupeļi2 gab.burkāni1 gab.bunža zaļie zirnīši3 gab.olas5 gab.marinēti gurķi1 gab.desa vai kūpināta vista1 gab.paprika1 gab.sīpols

Pagatavošana

1

Kartupeļus, burkānus un olas novāra, atdzesē, nomizo un sagriež kubiņos.

2

Gurķus, sīpolu, papriku un desu/vistu sagriež mazos gabaliņos.

3

Pievieno zaļos zirnīšus un samaisa ar krējuma/majonēzes mērci.

Iesūtīja: krasotka

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!