40Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
400 gdesa400 gvārīti kartupeļi sīpoli tomāti4 olas400 mlpiens1 TKsāls0.5 TKpipari2 ĒKsinepes
Pagatavošana
1
Desai noņem ādiņu, sagriež šķēlēs. Kartupeļus (vārītus), sīpolus un tomātus nomizo, sagriež skēlītēs. Visas šķēlītes pamīšus kārto ieziestā cepamā traukā.
2
Olas sakuļ ar pienu. Pievieno sāli, piparus un sinepes. Olu kulteni lej uz šķēlītēm cepamajā traukā.
3
Sacepumu cep 225°C.
4
Desu var aizstāt arī ar kūpinātu šķiņķi.
Iesūtīja: Edīte
PusdienasVakariņasCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasKartupeļiOlasPiensPipariSinepesTomātiSautējumiviegliSīpoliIkdienas maltīteidesa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit