40Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
400 gmakaroni40 gsviests0.5 glāzesaldais krējums80 gRokfora siers ĒKpētersīļi sāls malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Novāra makaronus.
2
Vienlaikus gatavo mērci. Uzvāra saldo krējumu, pievieno sviestu, gabaliņos sagrieztu sieru un sīki sagrieztus pētersīļus. Pieber sāli, piparus.
3
Gatavos makaronus notecina, liek bļodā un sajauc ar mērci.
Iesūtīja: Vineta
PusdienasVakariņasReceptes cukura diabēta slimniekiemGrūtnieces ēdienkarteĒdieni bērniemĒdieni veģetāriešiemVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasMakaroniMelnie pipariPētersīļiRokfora siersSaldais krējumsSviestsMakaronu ēdieniIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit