ābolu pīrāgs krambls
Foto: Shutterstock
Vienkāršais ābolu - kanēļa pudiņš ar drumstalām ir ātri pagatavojams un lieliski garšos ar vaniļas saldējumu.
50Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

220 gcukurs340 gmilti1 ola200 gmargarīns PILDĪJUMAM:4 āboli kanēlis apelsīna miziņa pēc garšascukurs

Pagatavošana

1

Miltus samaisa ar cukuru, ieber tos mīkstā margarīnā. Piesit olu. Samīca un liek ledusskapī.

2

Ābolus sagriež to kubiciņos, liek pannā sautēties.

3

Pievieno cukuru, kanēli un apelsīna mizu un sautē aptuveni 5 minūtes.

4

Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem

5

Tad masu pilda nelielās ietaukotās veidnēs, izņem no ledusskapja mīklu un uzrīvē drumstalu kārtu. Liek krāsnī cepties aptuveni uz 25-30 minūtēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!